TV-sztárok

Új barátnője van a Twilight szívtiprójának – fotó

Márciusban ért véget Peter Facinelli házassága, a vámpír papa azonban úgy tűnik, új barátnőre talált.

Új barátnője van a Twilight szívtirójának - fotóA Hajnalhasadás 2. New York-i premierjén a 38 éves színész kézen fogva pózolt Jaimie Alexander színésznővel – írja a People. Facinelli a Jackie nővér című sorozat forgatásán ismerte meg a nála tíz évvel fiatalabb nőt, akivel a hírek szerint már egy párt alkotnak. „Bár Jaimie hamarabb érkezett, és Peter a vámpírfilm többi szereplőjével vonult be, az este folyamán szinte elválaszthatatlanok voltak” – nyilatkozta egy szemtanú. Lehetséges, hogy az új szerelme vette rá arra is, hogy végre rendezze kapcsolatát volt nejével? Facinelli ugyanis hónapok óta először szervezett közös programot volt feleségével és három lányukkal. Kíváncsi vagy a családra? Nézd meg a galériát itt!

Twilight-hét a Nők Lapja Cafén!

November 15-én bemutatják az utolsó Alkonyat-részt! Ne maradj le semmiről! Hírek, érdekességek, videók, kulisszatitkok minden nap a Nők Lapja Cafén!

TWILIGHT KVÍZ! - Alkonyat-függő vagy, avagy sem? – Tévésorozatként folytatódhat a Twilight
– A legfurcsább Twilight-kütyük – csak mániákusoknak
– 15 kulisszatitok az utolsó Twilight-moziról
– Ilyen volt! Ilyen lett! Ennyit változtak a film szereplői
– Csinálj a pasidból Robert Pattinsont
– Akiket imádunk, de nem ismerünk! A Twilight szinkronhangjai – videó
– Kristen Stewart: „Amióta élek, anyuka szeretnék lenni”
– Nézz bele az utolsó Alkonyatba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top