TV-sztárok

Lebukott: Zámbó Krisztián csajozik, de barátnője van

Zámbó Krisztián a pultost "fenyegette meg" csókkal, és amikor lebukott, zavarában nem túl meggyőzően tudta csak kimagyarázni magát.

„Ha még egy szót szólsz, lesmárollak” – így udvarolt a családja által is kritizált Zámbó Krisztián a pultosnak, amíg ki nem derült számára, hogy a mellette állók között a Blikk munkatársa is jelen van, írja a Blikk. A lebukástól a versenybe Geszti és Nagy Feró szerint nem illő Zámbó persze nagy zavarba jött, főleg mivel állítása szerint boldog párkapcsolatban él. Azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy tulajdonképpen az egészet csak egy kedves viccnek szánta. „Az egészet kedvességnek szántam. Általában kedves szoktam lenni nőkkel, férfiakkal egyaránt” – magyarázkodott. Arról nem beszélt, hogy a férfi pultosoknak is hasonlóan kedveskedik-e, és hogy mit szól ehhez a barátnője, de elmondása szerint szó sem volt flörtről vagy bármi olyanról, amivel megcsalná a párját.

Zámbó Krisztián lebukott csajozás közben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top