TV-sztárok

Kisfia lesz Peller Mariannak

A STORY4 Napi sztori című műsorának háziasszonya a napokban tudta meg, hogy kisfia lesz.

Mariannt úton-útfélen megállítják, amióta kiderült, hogy babát vár. „Nem gondoltam volna, hogy ekkora szimpátiát vált majd ki az emberekből a terhességem, de nagyon boldog vagyok – mondja a műsorvezető. – Amióta ismét rendszeresen feltűnök a képernyőn, szinte naponta megállítanak az utcán. Gratulálnak, megkérdezik, hogy vagyunk, és gyakran érdeklődtek a baba neme felől is. Most már elárulhatom: kisfiunk lesz! Még nem döntöttük el, milyen keresztnevet adunk neki, öt-hat név között vacillálunk. Az is lehet, hogy ráhagyjuk a babára, hogy válassza ki ő. Azt mondják, amelyiknél rúg, az tetszik neki.”

Kisfia lesz Peller Mariannak

Mariann műsora, a Napi sztori hónapok óta kimagasló nézettséggel dübörög a STORY4-en.
„Mivel a sztárok hétköznapjaival foglalkozunk, egy ilyen műsor házigazdájaként nem tehetem meg, hogy nem beszélek a magánéletemről. Azt hiszem, ez a minimum, amit visszaadhatok a nézőknek a sok-sok felém áradó szeretetből. Jó érzés látni, hogy a boldogságomban ennyien osztoznak. Soha ennyi e-mailt, gratuláló üzenetet nem kaptam televízió-műsor után, mint mostanában. Ebben nyilvánvalóan az is szerepet játszik, hogy kismamaként vezetem a műsort – immáron a kisfiammal közösen.”

A Napi sztori első kiadása minden hétköznap 19 órától látható a STORY4-en, majd további három időpontban ismétlik, a legfontosabb esti műsorok, illetve szupermozik reklámszüneteiben.
A megújult sztárhíradó elkalauzol a celebvilág legaktuálisabb híreiben. A műsor stábja minden fontosabb eseményen ott van, riportereik pedig mindenről beszámolnak, ami a hazai, illetve nemzetközi hírességekkel történik – akár a színpadon, akár a kulisszák mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top