TV-sztárok

Megverték Bálint Antóniát?

Az egykori szépségkirálynő apja állítja, lányát durván bántalmazta az exe, amikor állapotos volt. Földesi-Szabó László a bíróságon szeretné bizonyítani ártatlanságát - írja a Bors.

Terhesen verte az exe Bálint Antóniát Bálint Antónia apja úgy látja, lányát teljesen kikészíti gyermekének édesapja, aki szerinte lejárató kampányt indított az egykori modell ellen. A kétségbeesett Bálint Attila ezért úgy döntött, nem hallgat tovább, és bevallja, mi történt 6 évvel ezelőtt a lányával, mert nem bírja elviselni, amit Földesi-Szabó László tesz a lányával. „Még ma is felháborít, hogy egy terhes nőt, a lányomat úgy megütötte, hogy kiesett az ágyából” – elevenítette fel a történteket. Mint mondja, éjjel kettőkor hívta a lánya, hogy azonnal menjen hozzá, s amikor megérkezett, Antónia ott zokogott nagy hassal, szeme alatt véraláfutással. Az egykori szépségkirálynő megerősítette a történteket. „Én nem akartam ezt az ügyet nyilvánosságra hozni, továbbra sem szeretnék ehhez mit hozzáfűzni, megtörtént, így történt, és ez volt az, amit én sose tudtam megbocsátani Lacinak” – jelentette ki. Az exére gyámügyest küldő Földesi azonban felháborodott a súlyos vádakon. Állítja, mindez hazugság, és a bíróságon szeretné bizonyítani ártatlanságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top