TV-sztárok

Nagy dobásra készül Sebestyén Balázs

Új kvízmesteri feladatokat kap az RTL Klub műsorvezetője. A külföldön egy éve futó Kód című vetélkedőt bízták Sebestyén Balázsra, akinek azonban riválisával, Gundel Takács Gáborral kell megküzdenie – írja a Bors.

Nagy dobásra készül Sebestyén BalázsA bulvárlap értesülései szerint az RTL Klub új vetélkedője, A kód egy brit televíziós produkció, az Exit List adaptációja. A műsort Matthew Allwright vezeti, aki a Britain’s got talent című tehetségkutató házigazdája. A vetélkedőben a részt vevő pároknak egy labirintuson kell átjutniuk, ebben 26 szoba van, közülük 5 pánikszoba, amelyekben a versenyzők memóriáját teszik próbára. Ha a játékosok minden szobában a 4 lehetőség közül a helyes választ adják meg, elérik az utolsó szobát, ahol 200 ezer dollár üti a markukat. A tévés szakemberek szerint az Exit List a manapság divatos pszichológiai vetélkedős műsorok tökéletes példája. Az eddig az 1 perc és nyersz! vetélkedőt vezető Sebestyén Balázsnak azonban nemcsak az új műsorral kell megküzdenie, hanem a konkurenciával is: Gundel Takács Gáborral és az általa vezetett Maradj talpon! című vetélkedővel, amely már a második szezonját kezdi. „Az új műsorokra mindig kíváncsiak az emberek, de a Kód nézettsége attól is függ majd, hogy melyik műsorsávban adják, és intellektuális vagy szórakoztató műsortípusról van-e szó” – vélekedik az m1 kvízkirálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top