TV-sztárok

Kórházba került a terhes Dr. Szöszi

A kedd éjszakát kórházban töltötte Reese Witherspoon, ám az állapotos kismamát szerda reggel már haza is engedték. Az amerikai sajtó szerint a színésznőnek hamarabb kell megszülnie gyermekét, ám Reese barátai szerint a kismama teljesen jól van.

Kórházba került a terhes Dr. Szöszi„Teljesen normális, ha egy kismama vizsgálatok miatt meglátogatja az orvosát… De Reese és a baba is jól vannak” – mondta egy barát a brit sajtónak. A Radaronline információ szerint azonban a színésznő nem érezte jól magát, ezért ment kedden este a kórházba, ahonnan szerdán reggel kiengedték, de még aznap visszament. „Komplikációk léptek fel nála – írja az internetes oldal. Reese és a férje, Jim aggódnak, hogy a baba – akit szeptember elejére várnak – hamarabb érkezik. De bíznak benne, hogy ettől függetlenül minden rendben lesz a picivel a szülésnél” – mondta a színésznő egyik ismerőse az internetes oldalnak.

Reese hivatalosan soha nem jelentette be a sajtóban, hogy kisbabát vár. A titkát barátai és a beszédes fotók fedték fel. Witherspoon korábban elmondta, hogy nagyon szeretne gyermeket szülni magyar származású férjének, Jim Tothnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top