TV-sztárok

Tom Cruise három feleségének titka

Tom Cruise eddig három házasságon van túl. Érdekes módon mindhárom asszony kivirult a válás után, és nem éppen boldog képeket őriznek a kapcsolatukról. Szépen lassan minden titok kiderül.

Az első feleség: Mimi Rogers
1987-től 1990-ig volt a Koktél szépfiújának felesége. Egyesek szerint Cruise már ezt a házasságát is a szcientológiai tanácsadói hatására kötötte meg. Ám míg két későbbi felesége nem volt a házasság előtt az egyház tagja, addig Mimi igen. A nőnek imponált a feltörekvő színész, gyereket akart tőle. Csakhogy ez sem volt több puszta látszatházasságnál. Mimi Rogers a válásuk után azt mondta: Tom soha nem akart vele érintkezni. „Tom komolyan kacérkodott a gondolattal, hogy remetének áll. Az ő túlméretezett szellemi igényei és a házasság kizárják egymást. Hogy elég konkrét legyek, fel sem áll neki” – indokolta a válásukat Mimi Rogers.

 
Mimi Rogers az első feleség
Mimi Rogers az első feleség
 
Egy lánya született a válás után
Egy lánya született a válás után

A második feleség: Nicole Kidman
Az ausztrál színésznő bírta a leghosszabb ideig. Ő 1990-től 2001-ig volt Cruise felesége, házasságuk alatt örökbe fogadtak egy lányt és egy fiút – ők a válás után apjuknál maradtak, szcientológiai nevelést kaptak, és nem is hívják anyának Kidmant. Nicole többször volt terhes a házasság alatt, ám mindannyiszor elvetélt. „A házasságunk első évében méhen kívüli terhességem volt… Azt mondta az orvos, hogy valószínűleg soha nem eshetek teherbe” – nyilatkozta a színésznő, aki sokáig hormonkezelést kapott, és három évvel később sikerült ugyan teherbe esnie, ám a harmadik hónapban elvetélt.
2000. december 24-én hatalmas partit tartott a Kidman–Cruise házaspár, ám két hónappal később szóvivőjük bejelentette: a színésznő és Tom elválnak. Kidman ekkor ismét terhes volt, ám öt héttel a válás kimondása után elveszítette magzatát. Egyesek szerint a lelki terror, amiben élt, tette teljesen tönkre. Egy amerikai író, Andrew Morton könyvében arról számolt be, hogy Kidmannek a házassága alatt minden este Tom Cruise filmjeit kellett „megcsodálnia” a moziszobában, majd felnőttfilmeket kellett néznie urával, hogy „kedvük legyen egymáshoz”. Kidman azóta újra házasodott, két kislánya van – az egyik béranyától született.

 
Nagyon boldog lehetett Tom Cruise mellett
Nagyon boldog lehetett Tom Cruise mellett
 
Két gyermeke született a mostani házasságából
Két gyermeke született a mostani házasságából

A harmadik feleség: Katie Holmes
Katie mindössze 28 éves volt, amikor hozzáment a filmsztárhoz. Habár szülei nagyon féltették lányukat ettől a házasságtól, a naiv – vagy éppen hírnévre vágyó – Katie elkötelezte magát nemcsak Tom, de a férfi vallása mellett is. Azonban nem tudta, hogy némán, fájdalomcsillapító nélkül kell szülnie, nem tudta, hogy nászútjukra velük tart a fél szcientológiai egyház, nem tudta, hogy kontrollálni fogják a kinézetét, a telefonbeszélgetéseit, a filmszerepeit… és nem tudta azt sem, hogy amikor lánya elérni a hatéves kort, egy hajóra viszik, és évekig nem látja majd. Katie Holmes június 29-én elhagyta Tomot, még mielőtt a lányát a szcientológiai iskolába küldték volna. Megszerezte a gyerekfelügyeletet, ugyanakkor pontosan tudja, hogy volt férje nem adja ilyen könnyen a szabadságát. Egyesek szerint azonban Katie számos titkot őriz, és hallgatásért nem keveset kell majd fizetnie a szupersztárnak.

 
Házassága közben
Házassága közben
 
Válás után
Válás után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top