TV-sztárok

Kiborult: Gáspár Győző lányánál betelt a pohár

Hétvégén arról szóltak a hírek, hogy a 18 éves Gáspár Evelin már arra készül, hogy testvére felett átvegye a gyámságot, ha szüleit elítélnék. Gáspár szerint most éppen emiatt támadják őket az emberek.

Kiborult: Gáspár Győző lányánál betelt a pohárGyőző azt sérelmezi, hogy lányát senki nem kereste meg a cikkel kapcsolatban, így nem mondhatta el véleményét. „Evelin még csak egy hete lett nagykorú. Ha bármelyik újságíró felhívja, nyilatkozni fog, de nem készül anyaszerepre. Miért készülne? Van Virágnak apja és anyja, ráadásul az ügyészség felfüggesztettet kért, nem pedig letöltendő büntetést. De még be sem bizonyították a bűnösségünket a bíróságon, addig miért téma ez?!” – méltatlankodott Győzike, aki állítja, azért köpködnek utána az utcán, mert véleménye szerint negatív színben tünteti fel a média, amire ő már nincs hatással.

Evelin egyébként azt mondja, nem nagyon foglalkozik a cikkekkel, bárkinek elmondja véleményét. „Nem akarok ilyenek miatt magyarázkodni a barátaimnak, élném már az életemet” – mondta az idősebb Gáspár lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top