TV-sztárok

A legjobb állást kapta Damu

Mától már dolgozik a börtönbüntetését töltő színész, mégpedig ő osztja az ételt a rabtársainak. A "zsíros" állással nemcsak pénzhez jut, hanem várhatóan új barátokhoz is – írja a Blikk.

A legjobb állást kapta DamuDöntött a bíróság Damu Roland munkájáról, így mától munkába állhat. A bulvárlap eddig úgy tudta, hogy konyhai kisegítő lesz, a színész ügyvédje, dr. Ruttner György azonban megerősítette: Damu a „legjobb” állást kapta. Nem csomagelosztóként, sem nem kukásként, hanem ételosztóként fog dolgozni a tiszalöki börtönben, azaz rajta múlik, hogy egy-egy rab mekkora adagot kap majd. A finom falatokért és a nagyobb porcióért pedig az elítéltek minden bizonnyal barátkozni fognak vele. A 4,5 éves börtönbüntetését töltő színésznek ezentúl már lesz pénze telefonálni, hogy a pszichiátrián megismert kedvesével tarthassa a kapcsolatot. „Szerencsére egészségileg is jól van, és megkapta a kúriához benyújtandó felülvizsgálati kérelem anyagát, hogy hozzáfűzze a gondolatait. Nagyon bízik abban, hogy ez a rövid időn belüli szabadságot jelenti” – mondta az ügyvédje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top