TV-sztárok

Meglepő döntést hozott Szirota Jennifer

A Csillag Születik felfedezettje Budapestre költözik, és a karrierjéért feláldozza a tanulást. Tóth Gabi és Puzsér Róbert azonban óva inti a fiatal énekesnőt – írja a Blikk.

Meglepő döntést hozott Szirota JenniferA Csillag Születik 18 éves döntőse évek óta tudatosan készül az énekesi pályára. Tavaly ősszel a korábbi középiskolájából egy esti gimnáziumba iratkozott át, hogy a rendszeres napi iskolába járás mellett is maradjon ideje az éneklésre. Jennifer szeptember óta hetente csupán kétszer járt iskolába, a tavaszi tanévet kihagyta, az idei év végi bizonyítványát pedig csak akkor kaphatja meg, ha kiegészítő vizsgákat tesz. Az érettségi pedig még várat magára. „Remélhetőleg sok fellépés vár rám a nyáron, ezért úgy döntöttem, hogy felköltözöm a fővárosba, mert innen könnyebben jutok el az ország bármely pontjára, mint Nyírmadáról” – mondta a tengerentúli karrierről álmodó Jennifer. A korábban pánikrohamokkal küzdő énekesnő reméli, hogy ősztől legalább hetente kétszer eljut az iskolába, és egy év múlva már leteheti az érettségit. Puzsér Róbert mellett a 24 éves Tóth Gabi is azt tanácsolta neki, hogy semmiképpen se hanyagolja el az iskolát. Gabi ugyan a karriert választotta a tanulás helyett, ám a mai napig nem érettségizett le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top