TV-sztárok

Ezért esett ki Plazma

A zsűri szerint a nagyképűsége okozta a tehetséges fiatal vesztét. A szombati élő show-ban már senkit sem vett le a lábáról rapper, aki sértődötten távozott a tehetségkutatóból – írja a Blikk.

Ezért esett ki a rapper kiscsillagA Csillag Születik ítészei állítják, a 19 éves rapper teljesen elszállt magától, ami rányomta a bélyegét a produkcióira is, ezért is kellett búcsúznia a versenyből. Németh Zoltán, alias Plazma a tehetségkutató szombati show-jában kemény kritikát kapott. Nemcsak a CSISZ megmondóembere, Puzsér Róbert bírálta, hanem a zsűritársai is, Hajós András például az alázatot hiányolta a balhés múltú rapperből. „Alighogy kivakarta magát a gettóból, máris olyan komfortosan bevette magát a plázába, hogy az hihetetlen, mintha ott született volna. Megcsapta a siker szele, (…) elszállt a fiú, mint a győzelmi zászló. Annyira gyorsan lett sekélyes, hogy ezért csak részvétem” – mondta Puzsér az 5. helyezett kiscsillagról. Az anyagi gondokkal küzdő Plazma azonban nem ért egyet a zsűri véleményével; állítja, nem szállt el magától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top