TV-sztárok

VV Seherezádé elment dolgozni

Meg kell őrülni! VV Sehi munkába állt. No nem lett titkárnő vagy műkörmös, esetleg fodrász, mint Veronika. Seherezádé DJ lett.

VV Seherezádé elment dolgozniKezdhetünk megbarátkozni a DJ Sherezádé névvel. A Való Világ szőkesége ugyanis ezzel a  névvel készül betörni. „Amikor Rómában éltem, sokat jártam az egyik barátnőm bulijaira, nagyon tetszett az a közeg, ahogy pakolja a lemezeket, de mivel ez is egy szakma, először meg kellett ismerkednem azzal, pontosan mi is ez” – mondta a Blikknek Sehi, aki kereken két hónap alatt már olyan szintre emelte tudását, hogy készen áll munkába állni. Hát nem hihetetlen?! „Rengeteget gyakoroltam, és persze bőven van még mit tanulnom, de már elég jól megy. Készítettem már mixeket, egyelőre csak house zenét játszom, de a jövőben szeretnék r’n’b-t is” – ecsetelte Sehi, aki azt is hozzátette, hogy vetkőzni nem fog a DJ-pultban.
A VV-győztes Attila, amikor meglátta DJ Seherezádé hivatalos internetes oldalát, elsőként gratulált egykori lakótársának. „…Sok sikert, menő, igényes a website. Nem a filmszínészet, mint amit a villában beszéltünk, de mindenképpen jó vonal, és drukkolok, hogy nagyon sok kreatív ötleted legyen ebben az új életedben. Időd, mint a tenger, hajrá…” – írta Facebook-oldalára Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top