TV-sztárok

Újra tanult járni és beszélni a Megasztár

Szörnyű kórt győzött le Talán Attila. A tehetségkutató énekese gyerekkorában súlyos agyhártyagyulladást kapott, s emiatt járni és beszélni sem tudott – írja a Blikk.

Újra tanult járni és beszélni a MegasztárÚjra kellett tanulnia járni és beszélni Talán Attilának. A 24 éves énekesnél hatéves korában agyhártyagyulladást diagnosztizáltak, amit egy kullancscsípés okozott nála. A súlyos betegség miatt hosszú heteket feküdt kórházban magatehetetlenül. „Egyik kórházból a másikba vittek a szüleim, hogy segítsenek rajtam, a gyulladás ugyanis nemcsak a beszédközpontomat támadta meg, de járni is képtelen voltam (…) Borzasztó érzés volt éjszakánként egyedül virrasztani a kórházi ágyban, remegő lábakkal megállni az éjjeliszekrény mellett, majd összeesni, mert képtelen vagy járni” – emlékezett vissza a megasztáros, aki a tehetségkutató előtt alkalmi munkásként dolgozott. Attila – akinek a legutóbbi fellépésén bugyit dobtak fel a színpadra – a betegsége óta jobban odafigyel az egészségére, rendszeresen sportol, fut, és homeopátiás gyógyszereket szed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top