TV-sztárok

Vujity Tvrtko szakmát vált

Idén már másodjára hallhatjuk, hogy Vujity Tvrtko szakmát vált. A műsorvezető ezúttal énekesnek áll, és a nyarat végighaknizza a Balkan Orchestra zenekarral.

Vujity Tvrtko szakmát váltEgy biztos: Vujity Tvrtko abbahagyja a tévézést, és utána nem lesz politikus. De énekes lehet! A műsorvezető ugyanis Facebook-oldalán vallott gyermekkori szenvedélyéről: „Elárulok egy titkot, amit – szerintem – nem tudtok rólam. Ötéves koromban kezdtem el zenélni. Zenéltünk fesztiválokon, itthon és külföldön, felléptünk Amerikában, csináltunk lakodalmakat. A Balkan Orchestra nemrégiben a Gellért Szállodában zenélt, de a fellépés előtt lebetegedett az énekesük. A zenekarvezető megkért, hogy ugorjak be helyette, mert ismerem a repertoárt. Beugrottam (és a külföldi vendégek mellett Baló Györgynek énekeltem). A dolog folyománya: elvállaltam pár haknit nyárra. Hogy én ezt mennyire várom!?!!?!!” – írta Tvrtko. Mindez persze csupán vicc, hiszen Tvrtko már érthetően elmondta: hazaköltözik Pécsre, és közélettel fog foglalkozni. A rajongók azonban legalább egy nyár erejéig élvezhetik a hangját, ő pedig kipróbálhatja magát a popszakmában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top