TV-sztárok

Ganxsta Zolee ötvenmillióval tartozik

Havi hatszázezer forintra lenne szüksége csak ahhoz, hogy törlesztőrészleteit befizesse, Ganxsta azonban azt mondja: aprópénzért vállalják fellépéseiket. A repper állítja, nem kenődik el, saját bevallása szerint azonban péntek estére már heti három berúgásnál tartott.

Ganxsta Zolee ötvenmillióval tartozikGanxsta Zolee azt mondja, megy is a szekér meg nem is. Hiába hívják ugyanis sok helyre fellépni a Kartelt, annyira kevés a gázsi, hogy abból szinte képtelenség megélni. „Manapság szabad szemmel nem látható összegekért kell játszaniuk a zenekaroknak, így ez nem tart rendben engem. Csődöt jelenthetnék. Olyan tartozásom van, hogy nem hinnék el. Aki meghallja az összeget, azt kérdezi, hogyhogy nem vagy még depressziós? A banknak tartozom ötvenmillióval, a házra vettem fel a hitelt. Háromszázezret fizetek ezért havonta, egyszerűen nem tudom kitermelni. Ezen kívül más hitelre fizetek még három kilót, így már hatszázezernél tartok, és akkor még nem ettem” – sorolta a szomorú valóságot a Borsban Ganxsta, aki sosem titkolta magánéleti válságait. A repper arra nem tért ki, hogy mégis akkor hogyan termeli ki ezt a húzós összeget, azt azonban leszögezte: nem kenődik el, inkább megoldja a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top