TV-sztárok

Világsztár lesz Radics Gigiből

Legalábbis Andy Vajna filmproducer szerint a Megasztár 15 éves tehetségében minden megvan, hogy külföldön is befusson – írja a Bors.

Világsztár lesz Radics GigibőlGigi péntek este Whitney Houston I will allways love you című dalát adta elő. A stúdióban ülők percekig állva tapsoltak a lánynak, akin látszott, fel sem fogja, hogy miért ünnepli őt mindenki, hiszen nem csinált semmi különöset, csak elénekelt egy számot.

A nézőtér soraiban helyet foglalt Andy Vajna filmipari kormánybiztos és producer, aki szerint Gigi befuthat külföldön, és ehhez nem kell gazdag menedzser. „Téves az az elképzelés, hogy egy pályakezdő tehetségnek mecénásra van szüksége, aki pénzeli, és aki a kapcsolatai révén olyan társaságba viszi, ahonnan gyakorlatilag minden ajtó nyitva van. Gigi egy kivételesen tehetséges hölgy, fantasztikus a hangja és az is, ahogy bánik vele. Neki nem lesz másra szüksége, mint rengeteg kitartásra, elhivatottságra, szorgalomra és hitre. 
Ha elhiszi, hogy belőle akár egy új Whitney Houston lehet – és erre minden adottsága megvan egyébként –, akkor az is lesz, akár itthon énekel, akár Amerikában...” – nyilatkozta Vajna a Borsnak.

Két évvel ezelőtt hasonlóan vélekedett Tolvai Reniről is a producer.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top