TV-sztárok

Bíróságon háborúzik Fresh Andi

Az egykori Fresh nevű lánybanda egyik tagja most a bíróságon küzd volt munkahelye, egy internetes rádió ellen. A nő ügyvédje szerint Andit átverték. A rádiósok azonban úgy vélik, Andi alkalmatlan volt a feladatra – írja a Bors.

Bíróságon háborúzik Fresh AndiVillányi Andi állítja, hogy minden mást alárendelt a rádiós munkájának. Népszerűsítette az internetes rádiót, hírességeket hívott vendégnek, éjszakánként pedig felkészült az adásokra, hogy idővel egyre jobb legyen. Mégis elköszöntek tőle a munkaadói. A rádiósok szerint Andi nem volt elég jó a feladatra, többször trágárkodott élő adásban, és nem kedvelték a hallgatók. Ráadásul a rádió tulajdonosa szerint az egykori énekesnő az elmúlt másfél hónapban be sem járt dolgozni.
Andi helyett jogi képviselője reagált a vádakra. „Ügyfelemmel a rádió érvényes munkaszerződést kötött, de az ebből fakadó munkabér-fizetési kötelezettségnek a mai napig nem tett eleget. Andi hat hónapot dolgozott úgy, hogy nem kapta meg a bérét. Munkájára panasz nem volt. A rádió ellen jogi úton próbáljuk követelésünket érvényesíteni” – mondta a Borsnak dr. Mile Attila, aki szerint a rádió Andi lejáratásával próbál kibújni a fizetés alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top