TV-sztárok

Így búcsúztatták Boros Lajost

Meglepetéskiállítást kapott a Bumerángnak búcsút intő Lali király. Kollégái a salzburgi Hangar7-hez repítették, ahol a legnagyobb meglepetésére a saját képei fogadták – írja a Bors.

Repült Boros LajosBochkor Gábor és a Bumeráng csapata a legnagyobb titokban kiállítást rendezett Boros Lajos képeiből Európa egyik legfuturisztikusabb épületében, a salzburgi Hangar7-ben. A rádiózástól hamarosan elbúcsúzó Lali király 20 szerencsés rádióhallgatóval szerda hajnalban szállt fel egy repülőgépre, és fogalma sem volt, hol fognak landolni. „Lajosnak a képeivel kapcsolatban akartunk örömet szerezni” – vallotta be Bochkor, aki kollégáival tavaly december óta szervezte a meglepetést. Elmondása szerint Lajos végig attól félt, hogy valami szemétkedésre megy ki a dolog, de amint meglátta a képeit, egyből elmosolyodott. „Ilyen meglepetést el sem tudtam volna képzelni. Le a kalappal Bocsiék előtt (…) Régi álmom volt, hogy külföldön legyen egyszer kiállításom” – áradozott Boros Lajos, akinek az utódját már javában keresik Bocsiék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top