TV-sztárok

Kamerák előtt szexel a Marslakók sztárja

Két férfival hentergett Marenec Fruzsina, ráadásul Jáksó László előtt. A Marslakók című új tévésorozatban saját magát alakítja a fiatal színésznő, aki szerint a szerepe megköveteli a bevállalósságot – írja a Blikk.

Kamerák előtt szexel a Barátok közt sztárjaA 23 éves Marenec Fruzsina hosszas töprengés után vállalta el az m1 csatornán vasárnap induló Marslakók című tévésorozatban a szexjeleneteket. Fruzsina azt vallja, ennyi idősen már felnőtt nő, aki igent mondhat egy-egy ágyjelenetre, ha a sorozatbeli karaktere megkívánja. Itt pedig egy maffiózó szeretőjét alakítja. „A sorozatbeli Fruzsi a tipikus celeb: hisztis, buta, naiv, és a pénzért bármire képes. Azt gondolja, az élete könnyebb és persze szebb lesz, ha két pasi ágyába is befekszik” – nyilatkozta a tavaly mellplasztikai műtéten átesett színésznő. Fruzsina sokat gondolkodott a párjával, hogy elvállalja-e ezeket a jeleneteket, és végül igent mondott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top