TV-sztárok

VV Csaba már a döntő alatt becsajozott

Hoszteszlánynál töltötte a döntő utáni első éjszakát a valóságshow második helyezettje, akivel már az élő tévéadás alatt összejött. A szex azonban elmaradt, mert Csabának annyira a fejébe szállt az alkohol, hogy képtelen volt elhagyni a mosdót – írta a Bors.

VV Csaba már a döntő alatt becsajozottVV Csaba már a finálé alatt kikezdett az egyik hoszteszlánnyal, aki a vizet osztogatta a stúdióban, a műsor után pedig már nála vigasztalódott. „Az egyik hoszteszlánnyal már a párbajon is összemosolyogtunk, flörtölgettünk. A finálé után összehaverkodtunk, és együtt csaptunk bele az éjszakába” – elevenítette fel az élményeit a villa helyes pasija, akiről a játék utolsó napján derült ki, hogy milyen fifikás játékos. A VV második helyezettjének azonban nem lett semmi a szenvedélyes éjszakából, mivel teljesen kiütötte magát. Egész nap képtelen volt enni az izgalomtól, az pedig nem bizonyult jó ötletnek, hogy éhgyomorra ivott folyamatosan, már az élő tévéadás alatt is. „A lánynál is iszogattunk, de ott már nagyon bódult voltam. Az az igazság, hogy a nagy csajozásból nem lett semmi, mert rosszul lettem, és az egész hajnalt a mosdóban töltöttem” – vallotta be Csaba, akit már nem is érdekel annyira Kinga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top