TV-sztárok

Titokzatos látogató BB Évinél

A pszichiátrián kezelt Párkány Évi nincs teljesen elzárva, akár a kertbe is kijárhat cigarettázni. Alig jönnek hozzá, ezért is tűnt fel az ott élőknek és a dolgozóknak az a férfi, akivel nemrégen elbeszélgetett – írja a Blikk.

Titokzatos látogató BB ÉvinélEgy férfi járt BB Évinél a kaposvári kórház pszichológiai osztályán – értesült a bulvárlap. Egyesek szerint az a férfi lehetett a titokzatos látogatója, akivel korábban kapcsolatban élt. A Blikk úgy tudja, hogy a pár hónapja ismét magába zuhant Big Brother 1.-győztes a gyógyszeres kezelések után végre kijárhat a kertbe. Az ott dolgozók szerint a titokzatos férfilátogató láttán egyből felcsillant Évi szeme, ez pedig óriási előrelépés, hiszen alig tud magáról, az életkedvét ugyanis ismét elvesztette, akárcsak három éve. Az ottaniak feltételezése szerint elképzelhető, hogy lelkiismeret-furdalásból látogatta meg Évit, hiszen a fiatal nő – aki 2009-ben szülte meg második gyermekét – akkor került a pszichiátriára, amikor megromlott a legutóbbi kapcsolata. A bulvárlap információja szerint csak pár percet töltöttek együtt, aztán megint visszatért minden a régi kerékvágásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top