TV-sztárok

Eurovízió: elmarad a botrány?

Ezen a héten nem kell újabb háborgásra számítani a dalverseny kapcsán, úgy tűnik ugyanis, hogy a Magyar Televízió minden hibát kijavított. A versenyzők már a kulisszák mögött izgulnak!

Molnár Tamás, az Anti Fitness Club dalszerzője és egyben énekese elárulta, azért jelentkeztek az Eurovíziós Dalversenyre, hogy megnézzék, hogy működik a Lesz, ami lesz című daluk. „Ezt a harmadik albumunk első klipes dalának szánjuk, és kíváncsiak voltunk, tetszik-e a közönségnek. Már az is méltó, hogy az első húszba bejutott, és emiatt élő adásba kerülhetünk” – mondja a dalszerző, aki nem aggódik attól, hogy a múlt héthez hasonlóan technikai problémák tarkítják majd a versenyt. „Igyekeznek kijavítani a hibákat, és minden bizonnyal túlszárnyalják majd a múltkori est színvonalát. Mi már a kulisszák mögött izgulunk, de ha az nem így lenne, az lenne a baj. Mindig más egy televíziós élő adás, mint amikor kimegyünk egy bármilyen színpadra: ilyenkor sok apró dolognak kell stimmelnie!”

 

Eurovízió: elmarad a botrány?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top