TV-sztárok

Mónikának már nem kell lefogynia

Az új csatornájánál egyáltalán nem számít az a pár kiló súlyfelesleg, ami felkúszott a műsorvezetőnőre, akinek már nagyon hiányzott a tévézés. Az új műsorával legalább egy évig biztos képernyőn marad – írja a Bors.

Mónikának már nem kell lefogyniaErdélyi Mónika aláírta a szerződést az ATV-vel, így biztossá vált, hogy ő vezeti a csatorna áprilisban induló életmódmagazinját. A Mónika-show egykori háziasszonya azonban korántsem kap szabat kezet a szombatonként látható produkcióban, a Live4you alkotói ugyanis elvárják tőle a csapatmunkát, a stábját sem maga válogathatta össze. „Ez nem kívánságműsor, (…) mi csapatmunkában gondolkodunk, és azt remélem, Mónika is így van ezzel” – nyilatkozta a műsor producere, Fülöp Gábor, akit egyáltalán nem zavar Mónika súlya, ellentétben a TV2-vel. „Tudomásul kell venni, hogy már nem húszéves lány, hanem kétgyermekes édesanya” – hangsúlyozta. Sőt azt is elárulta, hogy Mónika nem kért irreálisan magas összeget a heti egyszer jelentkező műsorért. A műsorvezetőnek mindenesetre már nagyon hiányzott a képernyő. „Kellemes csapattal fogok együtt dolgozni. Igaz, ilyen komoly műsort még sosem csináltam, de van akkora rutinom, hogy ez ne okozzon problémát. Ráadásul ez békésebb műfaj, mint a show volt” – mondta el Mónika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top