TV-sztárok

Tovább dagad a Bereczki-ügy

Az Operettszínház társulata nehezen viselte a musicalszínész sztárallűrjeit – állítja a Bors.

A kollégái ki nem állhatták Bereczki ZolitSzinetár Dóra férje egy ideje nem érezte jól magát a Nagymező utcai színházban, sűrűn keveredett konfliktusba a pályatársaival, mint például a Rómeó és Júlia című darab egyik előadásán. A lap szerint Bereczki gyakran bírálta az előadások színvonalát, ez pedig korántsem növelte a népszerűségét a társulatban, ahol már fel is mondott a feleségével együtt.

A bulvárlap információi szerint a musicalszínész az előadások után rendszeresen értékelte a szereplők, zenészek teljesítményét. Az énekes-színész nemcsak a kollégáit bőszítette fel magatartásával, hanem az igazgatójánál is kivágta a biztosítékot. Kerényi Miklós Gábor ugyanis ellenzi, hogy más színházban is játsszanak a színészei, Szinetár Dóra pedig részt vett a Madách Színház meghallgatásán, míg férje a TV2 Nagy Duett című műsorában vállalt szerepet, sőt zsűritag lesz az ősszel induló Megasztárban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top