TV-sztárok

Bakács Tibor: “Loptam már korábban is!”

Bakács Tibor újra felforgatta a közhangulatot, amikor megjelent Budapest belvárosában szendvicsemberként. Az egykori Megasztár-ítész ráadásul azt is bevallotta: nem először emelt el bármit, csak eddig nem bukott le.

Bakács Tibor: Mindenkit ledöbbentett Bakács szalámilopási ügye, de az író-televíziós most rátett még egy lapáttal. „Egy-két dolgot raktam el korábban is, emlékszem rá. Például egy ideig azt gondoltam, hogy könyvet lopni nem bűn. Ne gondolja senki, nem hajlamom ez, de kétségtelen, hogy azon az estén tényleg úgy gondoltam, hogy téliszalámit eszem cheddar sajttal” – nyilatkozta Bakács a Blikknek. A férfi egyébként megjelent könyvét reklámozta a nyílt utcán. „Volt egy regényem korábban, amelyet évekkel ezelőtt írtam, most legalább volt időm arra, hogy befejezzem. Találtam rá kiadót, mert szerencsére azért nem mindenki írt le az év elején történtek miatt. Igaz, volt olyan is, aki visszalépett. Rendkívül álságos időszakokat éltem át, de én az utcát tekintem mérvadónak, ezért vagyok most itt. Ráadásul így a reklám sem kerül semmibe, ezáltal a könyvem egy olcsó projekt, tulajdonképpen csak a nyomdai költséget kell kifizetni” – magyarázta a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top