TV-sztárok

Új pasija van Eva Longoriának?

A Született feleségek színésznője a hírek szerint ismét egy kosárlabda-játékossal jár. Na de mi lett Penélope Cruz öccsével? Hiszen legutóbb még őt ölelgette Eva egy nyaraláson…

Új pasija van Eva Longoriának?Új pasija van Eva Longoriának?Egy amerikai internetes oldal azt állítja, hogy a Született feleségek sztárja, Eva Longoria ismét egy sportolót szeret. A szerencsés férfi nem más, mint a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat játékosa, Matt Barnes. „Eva és Matt a napokban együtt vacsoráztak az II Mulino étteremben… Többször megfogták egymás kezét az asztal alatt, és a pillantásuk is igencsak árulkodó volt” – olvasható az egyik amerikai lapban.  Longoria a Twitteren kezdett kínos magyarázkodásba. „Semmi nincs köztem és Matt között. Régóta ismerjük egymást. Egy jótékonysági vacsora miatt találkoztunk újra” – írta a közösségi oldalra a színésznő, akit igencsak kellemetlen helyzetbe hoztak a pletykákkal, hiszen a hírek szerint még mindig Penélope Cruz öccsével jár, ráadásul az említett Matt Barnes közeli ismerőse Longoria volt férjének, aki szintén sportoló.

Született feleségek minden pénteken dupla részekkel 20:30-kor a Story4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top