TV-sztárok

Ezzel vigasztalja magát Tóth Gabi

Az Eurovíziós Dalversenyen való induláshoz valószínűleg a "feltörekvő" énekesekkel kell megküzdenie a már befutott megasztárosnak – írja a Bors.

Az x-faktorosok a riválisai Tóth GabinakElképzelhető, hogy az X-Faktor egyik csapatával is meg kell mérkőznie Tóth Gabinak – aki két héttel ezelőtt szakított zenész párjával – azért, hogy indulhasson az 2012-es, azerbajdzsáni Bakuban megrendezendő Eurovíziós Dalversenyen, amelyen legutóbb Wolf Kati képviselte hazánkat. Az énekesnő versenyszámát azóta világszerte feldolgozták. Tóth Gabi még a napokban jelentette be a bulvárlap hasábjain, hogy szívesen indulna a fesztiválon. Geszti Péter, az X-Faktor immár munkanélküli mentora viszont elképzelhetőnek tartja, hogy a tehetségkutató valamelyik csapata is a jelöltek között lesz. „Ugyan nagyon rövid a nevezési határidő, de sok jó dolog van alakulóban” – nyilatkozta sejtelmesen a lapnak. A zsűri a januári döntőben választja ki azt, aki képviselheti hazánkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top