TV-sztárok

Kicsinál mindenkit Alekosz anyja

Vája asszony elhatározta, mindent elkövet, hogy Éva mama minél előbb eltűnjön a rezidenciáról, ahol azonban nemcsak anyósháború dúl – számolt be a Bors.
Alekosz édesanyja
Alekosz édesanyja

Alig telt el egy hét a beköltözése óta, Alekosz anyja máris közellenség lett az ÖsszeEsküvők című párkereső műsor rezidenciáján. A vitahullám pár hajszállal kezdődött: Éva mama ugyanis arra kérte Váját, hogy a jövőben takarítson jobban maga után, mivel egy hajcsomót talált a fürdőkád mellett. Erre a görög asszonyság teljesen kikelt magából, és elhatározta, kicsinálja Ricsi anyját. Ám mivel a nő mindenkinek keményen beolvas, nemcsak Évával, hanem a fiával, Ricsivel, sőt Alekosz menyasszonyjelöltjeivel is összerúgta már a port. A vita különösen akkor hágott a tetőfokára, amikor Ági és Éva meg akarta lesni a meztelen fiát, aki a kétgyermekes Másának csapja a szelet. Vája asszony – aki egy éve még azt nyilatkozta fiáról, hogy nem érett meg a családalapításra – azonban nem volt rest: ezúttal is káromkodva mondta el a véleményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top