TV-sztárok

Összeroppant egy nő Alekosz miatt

Összeroppant és kidobta Alekoszt barátnője, Tünde. A nő kiborult attól, hogy a valóságshow-hős beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, és ott keres feleséget. Ez a második alkalom, hogy Alekosz belerúg abba a nőbe, akit állítása szerint mindennél jobban szeret.

Összeroppant egy nő Alekosz miatt„Hat éve tapos meg, aláz meg, de eddig mindig megbocsátottam neki. Eddig mindig elnéztem neki az összes hülyeségét, a villát, a menyasszonykereső műsort, de most beütött valami” – nyilatkozta Alekosz jól ismert Tündéje a Blikknek. A lány két dolgot is sérelmez. Az egyik, hogy mint kiderült, idekint megint tartott egy másik barátnőt Tünde mellett, a másik pedig az, hogy a férfi beköltözött a feleségkereső valóságshow-ba. „Ezt nem hagyom magammal tovább csinálni… Teljesen megváltozott, a miliő miatt lett ilyen, aki nem törődik mások érzéseivel, főleg az enyémmel nem” – ecsetelte a nő, aki megkereste a csatornát, és kérte: tudassák Alekosszal, hogy ő lezártnak tekinti kettejük kapcsolatát.  „Teljesen kivagyok, már az idegeim is teljesen tönkrementek, egészségileg is rá fogok erre menni. Még mindig szeretem, de ő ezt nem tudja értékelni! Nem várok rá tovább!”

Alekosz Tündéjével egyébként legutóbb a Barátok közt castingján találkoztunk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top