TV-sztárok

Négy éve még 105 kiló volt az X-Faktor mentora – elképesztő fotó

Idén csatlakozott a Take That frontembere, Gary Barlow az angol X-Faktor mentoraihoz. Az énekes a napokban elárulta, kegyetlen életmódváltásnak köszönheti, hogy megszabadult 30 kilós súlyfeleslegétől.

Négy évvel ezelőtt, 2007-ben, még 105 kiló volt a Take That frontembere. Gary Barlow nemcsak az együttes visszatérése miatt kezdett fogyókúrába, hanem az X-Faktor miatt is. „Amikor egyik nap szembesültem a rólam készült fotókkal, szinte sokkot kaptam. Nincs bajom a kövérséggel, de nem nézhetek ki így a színpadon” – nyilatkozta a 40 éves zenész, aki táncos feleségétől kért fogyitippet. „Bárcsak azt mondhatnám, hogy egyáltalán nem szenvedtem és néhány hét alatt leadtam a súlyfelesleget, de nem ez történt. Nem eszem szénhidrátot, naponta 6 kilométert futok, és mellette edzőterembe járok. Ha édességet vagy hizlaló kaját kívánok, akkor megehetem, de csak a felét annak, amennyit korábban zabáltam” – mondta Barlow, aki így 105 kilóról 76 kilóra fogyott!

 
2007-ben
2007-ben
 
Most
Most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top