TV-sztárok

Alekosz összefeküdt Másával az ÖsszeEsküvőkben

Mását, a kétgyermekes anyukát szemelte ki végül Alekosz, és már be is költözött a lány ágyába a valóságshow-nyertes a rezidencián.

Alekosz összefeküdt Másával az ÖsszeesküvőkbenAlekosz nemcsak feleséget, két gyermeket is kaphat az ÖsszeEsküvőkben, miután Másának csapja a szelet. „Nagyon bejön Mása, a lelke és a teste is. Szerintem ő egy olyan titokzatos lány, akit először ki kell csomagolni ahhoz, hogy hozzá lehessen férni a lelkéhez. Nekem ez nagyon tetszik” – írja a Blikk. A lányt korábban nem kedvelték az anyósok, a görög csödört azonban talán pont az fogta meg, ami a többieket taszítja. „Szerintem ez nem lehet akadálya egy szép szerelemnek” – mondta Alekosz, amikor szóba kerültek a lány gyermekei.

A Borsban közben megszólalt a fiú édesapja is, aki arra is kitért: szinte biztos benne, hogy fia nem kevesebb pénzért vállalta a szereplést a konkurens csatornán, mint amennyit bukik az RTL-es szerződésszegésen. „Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora összeget kap, mert nem foglalkozom a pénzügyeivel, de azt tudom, hogy kevesebbért nem menne be, mint amennyit elvesznek tőle. Kétszer annyiért viszont igen” – mondta a Borsnak az apuka, szavai pedig azt jelentik: Alekosz valóban több tízmillióért vállalta a szereplést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top