TV-sztárok

Így neveli kisfiát Lilu

A legtöbb szülő azt mondja: én majd másképp nevelem a gyerekemet, mint ahogyan engem neveltek. Lilunál azonban pont más a helyzet, ő mindent ugyanúgy szeretne csinálni, ahogyan az édesanyja.
Lilu és a könyv egyik szerzője, Rubin Kristóf
Lilu és a könyv egyik szerzője,
Rubin Kristóf

„Az a célom, hogy úgy neveljem Dávidot, ahogyan engem neveltek a szüleim” – mesélte a CafeTV-nek Lilu a Nevelésünk titkai című könyv megjelenése kapcsán. A Való Világ műsorvezetője – ahogyan ő fogalmazott – nagy szabadságban nőtt fel. „Ez nem egy rossz értelemben vett szabadság, hanem egy olyan megengedés, ami segített abban, hogy rátaláljak a saját utamra. Jogi egyetemet végeztem, ehhez képest teljesen másfelé mentem el. Biztos, hogy a szüleim szívesen láttak volna menő ügyvédként, és nem feltétlenül így, bár nagyon büszkék rám. Nálunk soha nem volt vita tárgya, hogy én mit szeretnék. Mindig az adott helyzetben segítettek nekem, és nem egy másik sínre próbáltak feltenni” – ecsetelte Lilu, aki a mai napig naponta átjár édesanyjához. De vajon milyen a műsorvezető kapcsolata az anyósával? Kiderül a videóból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top