TV-sztárok

Újabb celeb verte át Hajdút

Mása után szabadon... Úgy tűnik, ÖsszeEsküvők Diaz is átverte a műsor készítőit. A hírek szerint ugyanis a magát szinglinek valló lányt motoros lovagja várja idekint.

A rezidencia lakói között felütötte a fejét a pletyka, miszerint Diaznak pasija van a kinti világban. Ezt támasztja alá az is, hogy a rezidencia körül sokszor egy ismeretlen motoros köröz, aki bekiabálásokkal próbál a furcsán felvarrt hajú Diaznak üzenni. A szőkeség anyukája természetesen értetlenül áll a történtek előtt, tudtával lánya senki mellett nem kötelezte el magát az ÖsszeEsküvőkbe való jelentkezése előtt. Így tudta ezt a producer Hajdú Péter és csapata is. A rejtély tehát még nem oldódott meg, és lehet, hogy Diaznak hamarosan szembe kell néznie az őt ért vádakkal. Nem ez lenne az első alkalom, hogy valamelyik hölgy játékosról kiderül: várja kint valaki. Nikót a pletykák szerint egy leszbikus hölgy várja, de Mónika is került emiatt már kínos helyzetbe!

 
Egyenes frizurával

Egyenes frizurával

 
Furcsán felvarrt haj
Furcsán felvarrt tincsekkel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top