TV-sztárok

Megszűnik a Heti Hetes?

Jövőre szélnek eresztik a humor nagyágyúit – értesült a Bors. A tévécsatorna takarékossági lépései ugyanis Havasékat is elérték.

Lekerül az RTL Klub műsoráról a Heti Hetes, akárcsak a XXI. század – tudta meg a bulvárlap. Ugyan az elmúlt években már többször felröppentek a Heti Hetes megszűnéséről szóló hírek, ám az leginkább politikai okokat sejtetett. Most viszont takarékossági és nézettségi okok állnak a háttérben, emiatt szűnik meg többek között a Reggeli is.  Mindenesetre az év végéig még láthatjuk Gálvölgyiéket a képernyőn, akikhez hét év után nemrég újra csatlakozott Havas Henrik. “Hozzám is eljutottak a megszűnésről szóló pletykák, de nem foglalkozom velük, mert semmi alapjuk nincs” – mondta Ónodi György főszerkesztő. Kolosi Péter a csatorna programigazgatója annyit árulta el, hogy idén még biztosan a képernyőn lesz a Heti hetes, de a jövő évre vonatkozó információval nem szolgált.

Összeszokott csapat
                                 Összeszokott csapat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top