nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Interneten zaklatják az X-Faktor sztárjait

Interneten zaklatják az X-Faktor sztárjait

Nemcsak a karrierjüket építik közösen az Apollo23 tagjai, hanem a lányokat is együtt hajtják – írja a Bors. Bár a trió három eltérő egyéniségből áll, ennek ellenére napok alatt összecsiszolódtak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Rányomultak a lányok az X-faktoros fiúbandáraAz X-Faktor mentorai fiúbandaként újabb esélyt adtak Kumich Tamásnak, Nánássy Tibornak és Varjú Renének. A trió tagjait – akik alig néhány napja dolgoznak együtt – a lányok már kiszemelték, és az interneten hirtelen komoly rajongótáboruk alakult ki – állítja a bulvárlap. A fiúbanda kíváncsian várja, milyen hatást váltanak ki az emberekből, mivel még egyikük sem tapasztalhatta meg, milyen érzés a figyelem középpontjában lenni. Sőt a tehetségkutató sztárjai – különösen a szingli Tamás és René – nagyon szívesen találkoznának a rajongó lányokkal is.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon