TV-sztárok

Rekordnyeremény a vetélkedőben

Csilla tíz évvel ezelőtt már jelentkezett játékosnak a Szerencsekerékbe, ám a műsor akkor véget ért, így nem jutott lehetőséghez. A STORY4-en futó vetélkedőben azonban most mellé szegődött a szerencse. Több mint félmillió forintot nyert.

Rekordnyeremény a vetélkedőben„Rengeteget játszottam az interneten, és azt gondoltam, könnyűszerrel megoldom majd a feladványokat. De egy tévéstúdióban egészen más. Látva a kamerákat, reflektorokat, a műsorvezetőt és a táblát, elfogott a pánik. Nagyon jólesett Árpa Attila kedvessége, próbált nyugtatni, biztatni” – meséli Csilla, aki egészen a második körig alig érintette a kereket. „Játékostársam, Imre a második körig vezetett, azt gondoltam, már a kereket sem fogom megpörgetni. Ekkor azonban Imre csődöt forgatott, és onnantól számomra minden jóra fordult. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi pénzzel távozom a stúdióból, és még egy különdíjat is nyerek.” A nyereménynek bőven van helye, a család lakásfelújításra szánja a pénz egy részét, de félre is raknak belőle. Csilla – bár a rengeteg izgalom miatt először úgy érezte, soha többé nem jelentkezik televíziós produkcióba – most már mindenkit arra biztat, tegyenek próbát ők is. „Fantasztikus volt a játék. Ha nem nyertem volna, akkor is örök élmény maradt volna” – mondja Csilla, akinek lelkesedése tinédzser fiára is kihatott. „Minden este fél nyolckor ott ülünk a tévé előtt, és nézzük a Szerencsekereket. A fiam annyira szereti, hogy van, amikor ő szól nekem: »Anya, kezdődik!«”

Csilla azt is elmeséli, sosem nyert még játékban, édesapjának azonban volt már ötös és négyes találata is a lottón. „Talán megörököltem a szerencsét édesapámtól. Az mindenesetre biztos, hogy ha este fél nyolc, akkor STORY4 és Szerencsekerék. Mindig nagyon izgulok a többiekért is.”

Szerencsekerék – Minden jóra fordul! Hétfőtől péntekig 19:30-kor a STORY4-en!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top