TV-sztárok

Kopaszra borotválta fejét a TV2 sztárja – fotó

Az Árva angyal sorozat szépfiúja, William Levy kopaszra borotválta fejét, megszabadult szőke fürtjeitől. Azt mondják, ha valakinek az életben nagy változás történik, akkor a külsejét is megváltoztatja, ez Levy esetében sincs másképp.

Nem sokkal azután, hogy elhagyta feleségét és két gyermeke anyját, kopaszra borotválta fejét a dél-amerikai szívtipró. Sokak szerint a változás hátterében az áll, hogy a férfi összemelegedett Jennifer Lopezzel, amikor közösen forgattak, mégsem alakult ki köztük komoly kapcsolat, annak ellenére sem, hogy Lopez elhagyta férjét. A férfi azonban cáfolja ezeket a pletykákat. „Ez az egész egy hülyeség. Nem a magánéleti válságom miatt lettem kopasz. Egyszerűen csak más akartam lenni, untam már a jófiús külsőt” – nyilatkozta a színész. Levyt egyébként gyakran támadják, hogy elhanyagolja a gyerekeit, de ez koránt sincs így. A válása után is naponta látogatja csemetéit, bár nem tagadja, sokkal többet bulizik mostanában.
A magyar sztárok közül Damu Roland borotválta kopaszra a fejét, igaz ő még a szemöldökétől is megszabadult, amikor kiengedték az előzetesből.

 
Kopaszra borotválta fejét a TV2 sztárja - fotó
 
Kopaszra borotválta fejét a TV2 sztárja - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top