TV-sztárok

Inti elítéli a felelőtlen apákat

A zenész rajongásig szereti kislányát. Inti, ha teheti, minden idejét Emmával tölti, és nem tagadja, a lurkó játékait maga is izgalmasnak tartja.

Inti elítéli a felelőtlen apákatA férfiak többsége nem szereti kimutatni érzéseit. Ám érdekes módon, ha nem szerelemről van szó, hanem saját gyermekükről, mégis képesek elgyengülni. De az apaszerep sem való mindenkinek. Inti szerint biztosan nem. „Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, tehát ha valaki úgy gondolja, hogy belefér egy gyermek az életébe, akkor az bele is fog. Persze vannak apák, akik csak megcsinálják a gyereket, aztán tojnak rájuk. Na ez az, amit én elítélek. Az apaszerepnek bele kell férnie egy férfi életébe. Az én kislányom, Emma tervezett baba volt, nem véletlenül jött a világra, így engem nem ért meglepetésként.  Viszont azt bevallom, hogy még  most sem tartom magam elég érettnek, hiszen  ugyanazok a játékok érdekelnek engem is, mint amiket Emma lányom izgalmasnak tart. És bár magamat még most sem tartom elég felnőttnek ahhoz, hogy egy ilyen pici lány apukája legyek,  ez mégsem egyenesen arányos azzal, hogy felelőtlen lennék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top