TV-sztárok

Nagy lépésre szánta rá magát Tolvai Reni

Tolvai Reninek egyre jobban hiányoztak Erdélyben élő szülei. A helyzet lassan megoldódni látszik, ugyanis rövid időn belül az egész család hazánkba költözik.

Budapestre költözik a Tolvai családHiába a fényűző siker, ha közben magányos az ember. A szerelemnél pedig már csak a család fontosabb. Így van ez Tolvai Reni esetében is, aki bár a párját megtalálta Kállay-Saunders András személyében, ám anyukája főztjét és édesapja törődését mostanában csak akkor élvezheti, ha nagy ritkán hazalátogathat Erdélybe. De a Tolvai család nem hajlandó szétszakadni, ezért a szülők hamarosan lányuk segítségével Budapesten kezdenek új életet. Az énekesnő anyukája már el is jött lánya után.
„Édesapámmal sajnos nem tudunk annyit találkozni, amennyit szeretnénk, hiszen mostanában rengeteg munkája van otthon, így csak kéthetente tud Budapestre utazni. Édesanyám már biztosan nem költözik vissza Erdélybe, és apukám is tervezi, hogy rövidesen felszámolja otthoni életét és csatlakozik hozzánk. Azon, hogy hol is kezdünk új életet, még nem gondolkodtunk, hiszen van még fél évünk, hogy a nyeremény lakásban lakjunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top