TV-sztárok

Újabb celeb köt házasságot valóságshow-ban

Napi hírfolyamunkban a legfrissebb tévés híreket olvashatjátok röviden.

Újabb celeb köt házasságot valóságshow-banÍme, egy fotó az Office stábjáról. A sitcom készítői a nyolcadik évadot forgatják éppen. Ezt a fotót a sorozatbeli Darryl töltötte fel a Twitterre. Ilyen egy olvasópróba az Office-ban. Mellesleg a sorozat egyik szereplője kisfiút vár, bővebben itt.

Katy Perryt kilenc kategóriában jelölték a 2011-es MTV Video Music Awardsra. „Szóhoz sem jutok, ideges vagyok és izgatott” – kommentálta Perry a hírt, stílusosan a Twitteren.

A South Park újabb két évadra szerződött le, 2013-ig biztos a Comedy Centralon marad.

A Grace Klinika főszereplője, Eric Dane rehabra ment, bővebben itt olvashattok róla.

Sofia Vergara, a Modern család főszereplője a People magazinnak adott interjút: „Tudom, hogy szexis vagyok. A víz pedig nedves.” Tényleg szexis és humoros is.

Újabb celeb köt házasságot valóságshow-banShannen Doherty, a Beverly Hills 90210 hisztis Brendája és a Bűbájos boszorkák egykori szereplője, most valóságshow-val tér vissza a képernyőre. A 40 éves színésznő celebfotós vőlegényével bevállalta, hogy kamerák kövessék az életüket. Az első – remélhetőleg utolsó – évadban láthatjuk, ahogy Doherty megtervezi az esküvőjét, amelyben barátnője, Tori Spelling segít neki. A show-t januárban tűzik képernyőre, az esküvőt az utolsó részben láthatják a nézők.

Paris Hilton kisétált egy tévéinterjúról. A videót itt nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top