TV-sztárok

Minden, amit a TV2 új valóságshow-járól tudni lehet!

Ármánykodásra és szerelemre számíthatnak azok, akik ősztől leülnek megnézni a TV2 új, ÖsszeEsküvők című valóságshow-ját. Tucatnyi lány, valamint hat férfi és hat fiús anyuka költözik be két házba. Eddig egy ország játékosainak kivételével minden győztes pár oltár elé állt a játék után. Lehet, hogy az első magyar valóságshow-házasságra is sor kerül?

A show
A játék lényege, hogy az egyik házba hat fiú költözik be, a másikba pedig 12 lány a srácok mamáival együtt. A fiúk és a lányok egy közös helyiségben vagy a kertben találkozhatnak, itt ismerkedhetnek, flörtölhetnek, szórakozhatnak, a mamák azonban csak telefonon tarthatják a kapcsolatot a fiaikkal. Elláthatják őket tanácsokkal, lebeszélhetik a gyereküket egy-egy lányról, de persze a közös házban is mindent megtehetnek majd, hogy gyermeküket az általuk kiszemelt lánnyal összehozzák.

A döntés
Az első két héten a tévénézők és az anyósjelöltek döntik el, hogy melyik két lány hagyja el a műsort. A harmadik héten pedig már egy fiúnak és anyjának kell majd távoznia.

A szereplők
A műsor nem párkeresőshow, de komoly esély van arra, hogy egyes szereplők szerelmesek lesznek egymásba. Éppen ezért a TV2 elsősorban olyan játékosok jelentkezését várja, akik nem voltak még házasok és nincsen gyermekük sem. Sok lány jelentkezett már a műsorba, a fiúk kevesebben, nekik nehezebb dolguk van, hiszen az édesanyjukat is vinni kell.

 

A helyszín
Mint a legtöbb valóságshow-ban, a helyszínt itt is minden extrával és luxussal felszerelik, a szereplőket pedig minden szükségessel, étellel, itallal, ruhával, kozmetikumokkal ellátják. A két ház közel lesz egymáshoz, hiszen kell közös szoba vagy kert, ahol a fiúk és a lányok majd találkozhatnak. De nem ez lesz az egyetlen találkahely, a játékosok ugyanis külső helyszínen, étteremben, vagy akár a Balatonon hajózva is randevúzhatnak egymással.

A műsorvezetők
Két házigazdája lesz a show-nak, a csatorna olyan párost szeretne, akiket már kipróbáltak együtt. Ilyen páros a Tények és a Mokka műsorvezetői közül csak egy van: Tilla és Liptai Claudia. De Tilla a Megasztár műsorvezetője lesz, nem valószínű, hogy két szuperprodukciót is rábízna a tévé. Claudiának viszont jól állna a műsor, nemcsak azért, mert lassan az élete is egy valóságshow-hoz kezd hasonlítani, hanem mert már belekóstolt ebbe a világba, amikor a Big Brothert vezette. Egyelőre azonban titok, hogy kik lesznek a kiválasztottak, még az is elképzelhető, hogy kívülről hoznak egy összeszokott párost.

Az esküvő
Amelyik országban adásba került az ÖsszeEsküvők, ott a győztes pár össze is házasodott, egy kivétel azért volt, Dél-Korea. Hogy a két magyar győztes is oltár elé áll-e, ki tudja, mindenesetre az elmúlt évek során a különböző valóságshow-ban fellángolt szerelmekből nemhogy házasság nem lett, de még az első évfordulót sem érték meg a gyorsan köttetett kapcsolatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top