TV-sztárok

Megalázták az X-Faktor mentorát

Két héttel azután, hogy Cheryl Cole énekesnő, a brit X-Faktor egykori mentora visszafogadta csalfa férjét, kiderült: az ura ismét megcsalta.
 Még több sztárhír, itt!

Ashley Cole angol focista ezúttal egy légiutas-kísérőnek nem tudott ellenállni. A Virgin Atlantic légitársaság egyik alkalmazottja, Kerry Meades, a The Sunday Mirrornak beszélt arról, hogy lefeküdt a focistával, pont mielőtt a férfi elindult volt felesége születésnapi partijára Londonba. A nő állítása szerint többen is látták egy buliban, ahogy kézen fogva járkálnak a villában, majd elvonultak a többiektől és felmentek az emeletre.

Pár órával később pedig Ashley már volt felesége, Cheryl születésnapi partiján próbálta visszanyerni a exe kegyeit. Ami úgy tűnik, sikerült is, mert a People magazin informátora szerint múlt szerdán Ashley újra megkérte Cheryl kezét egy Los Angeles-i szállodában.
Miután hétvégén újabb szerető került elő, Cheryl állítólag csak ennyit mondott egykori urának: “Végeztem veled. Töröld ki a számomat örökre”- olvasható a Daily Mailen.

 
Cheryl és Ashley
Cheryl és Ashley
 
Kerry Meades az új szerető (fotó:The Sunday Mirror)
Kerry Meades
Fotó: The Sunday Mirror

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top