TV-sztárok

Győzike újra apa lesz

Gáspár Győző elszólta magát egy jótékonysági rendezvényen: állítólag apa lesz, útban van a harmadik gyereke. A depresszióval küzdő showman minden vágya, hogy végre fia szülessen.

Győzike újra apa leszGáspár Győző  ezen az ominózus jótékonysági gálán elmondta, hogy kisfiát mindenképpen Viktorkának fogják hívni, mint a három évvel ezelőtt beharangozott, de akkor meg nem született utódot, és csecsemőkorától kezdve öltönyt fog adni rá, nyilván a hozzáillő inggel, nyakkendővel, csak hogy sukár legyen – az ő szavaival élve.

Azt mondta, nem szeretné elkiabálni a dolgot, mint 2008-ban, amikor a kiságyat is megvették és a keresztelőt is megszervezték az öccsével, előbb a nőgyógyásznak kell megvizsgálnia a Beát, aztán tudnak biztosat. Állítólag Győző azt is hozzátette, hogy e héten pénteken minden kiderül, és majd beszámol a részletekről…

„Minden vágyam, hogy Bea asszony egy fiút szüljön nekem, tudom, hogy a kisbaba érkezése a depressziómra is jó hatással lesz” – mondta el Győzike, akinek adózási szokásait éppen az APEH vizsgálja. 

Győzike újra apa lesz

 

Győzike: Közszereplő vagyok, ezt vállaltam!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top