TV-sztárok

Nagy mellekkel tér vissza a Barátok közt sztárja

Háromévnyi kihagyás után visszatér Marenec Fruzsina a Barátok köztbe. A csinos fiatal lánnyal sok mindent történt azóta, például jócskán megnőttek a keblei....

Nagy mellekkel tér vissza a Barátok Közt sztárjaAz Emmát alakító színésznőt csak az ősszel láthatják majd újra a nézők a sorozatban, de – ahogy azt már a Barátok közttől megszokhattuk – érkezése alaposan felkavarja majd az állóvizet a Mátyás király téren.

– Nagyon örültem, amikor újra megkerestek. Három éve már, hogy nem játszom a sorozatban, de mindig is nagyon vágytam vissza. Hiányzott nekem ez a világ, annak ellenére, hogy elég gyakran bejártam az egykori kollégákhoz – mondta Marenec Fruzsina, aki az elmúlt három évben sem szakadt el a televíziózás világtól.

Két évig vezette a reggeli vetélkedőt az RTL Klubon, majd hirtelen megszűnt az állása és anyagi gondokkal is küzdött. Belekóstolt az újságírásba, hiszen a Tabu tévé munkatársa lett riporterként. 

Ám nem csak a munkában történtek változások Fruzsi életében, hiszen megműttette a kebleit; a nagyobb  melleket majd a Barátok köztben csodálhatják meg a rajongói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top