TV-sztárok

RTL-es nagyágyúkkal erősít a TV2

Falusi Mariann korábban a Csillag születik zsűritagja volt, most a TV2 Megasztár műsorának egyik ítésze lesz. A Szombat esti láz egykori műsorvezetője, Bereczki Zoltán szintén a TV2-t erősíti.

Hűtlen lett Falusi Mariann

 Még több sztárhír, itt!

Nagy bejelentést tett a TV2 tegnap esti sztárpartiján. Kiderült, ősszel folytatódik a Megasztár, méghozzá teljesen új zsűrivel! A csatorna bejelentette, hogy két Megasztár-zsűritagot is sikerült leszerződtetni: Bereczky Zoltánt és Falusi Mariannt.
Mariann zsűritagi karrierje 2007-ben az RTL Klubon kezdődött, amikor is a Csillag születik ítésze volt Fábry, Keleti Andi és Náray Tamás mellett, majd pedig megnyerte az RTL dzsungelvetélkedőjét, a Celeb vagyok, ments ki innen show-t.
A TV2 másik nagyágyúja is korábban RTL-es műsorban bizonyított először. Bereczki Zoltán a Szombat esti láz harmadik szériáját vezette Ördög Nóra oldalán.
Falusi és Bereczki idén igazolt le a TV2-höz, a Nagy duett című műsorban voltak versenyzők. A Megasztár6 másik két zsűritagjának neve egyelőre ismeretlen, az őszi tehetségkutatóra azonban már most lehet jelentkezni a TV2 internetes portálján.

Hűtlen lett Falusi Mariann

 

Beszóltak Falusi Mariannak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top