TV-sztárok

Gregor nem ígért hűséget

Azt eddig is tudtuk, hogy Gregor Bernadett érzelmei gyakran változnak. A férjéhez visszatalált színésznő viszont dicséretes módon legalább őszinte és bevallotta, nem hazudik örök hűséget.

Gregor továbbra sem a hűség szobra

 Még több sztárhír, itt!

Bernadett nem azt mondja, hogy most aztán minden rózsaszín visszafogadott táltos férjével, Somogyi Istvánnal, hanem  egyenesen azt: ők nem esküdtek örök hűséget egymásnak. Gregor ki merte mondani azt, amit sok sztár előtte nem igazán, olyan, hogy tökéletes kapcsolat, házasság nem létezik. Hogy másnak mi fér bele a tökéletlen kapcsolatba, az megint más kérdés, de értékelendő, hogy Berni legalább nem akarja eljátszani azt, ami nincs, sok más hírességgel ellentétben.

Gregor Bernadettnek egyáltalán nincs lelkiismeret-furdalása amiatt, hogy beleszeretett Magyar Attilába. Szerinte ugyanis a mai világban semmire sincs garancia. Amikor 2004-ben összekötötték Somogyival az életüket, ők nem örök hűséget fogadtak egymásnak: már akkor úgy gondolták, hogy a házasságok kilencven százalékában fel-feltűnik egy harmadik, és hogy senkitől sem lehet elvárni, hogy negyven évig ne nézzen másra. Az élet őket igazolta, még ha erre nem is büszkék, csak soha nem hazudtak önmaguknak és ebből adódóan egymásnak sem.

“Annak idején nem ígértünk egymásnak semmit. A sors bármikor bármit produkálhat. Én sem akartam, ami történt, de nem volt mit tenni, el kellett fogadnunk a kialakult helyzetet. Ezért sem gyötör a lelkiismeret, meg hát a hét év alatt fordított szituáció is kialakult köztünk. Volt, hogy István érzett többet valaki iránt. Ám való igaz, hogy a legnagyobb erény a megbocsátás” – mondta a a Borsnak a színésznő, aki harmadjára kezdte újra kapcsolatát férjével, és most – ha nem is örökre – hosszú távra tervez.

Gregor továbbra sem a hűség szobra

Az igazság Gregor testéről – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top