TV-sztárok

Nem lesz Bereczki–Peller-lemez

Sokak szerint Bereczki Zoltán A Nagy Duettben tanulta meg elengedni magát, míg Peller Mariann az adásban tanult meg énekelni. A második helyen végzett páros a sok dicséret ellenére sem gondolkodik azon, hogy lemezt adjon ki, vagy együtt járjanak fellépni.

Peller Mariann továbbra is fellépne Bereczkivel!„Mindenki azt mondja, hogy fel a fejjel, pedig egyáltalán nincs szükség rá, ugyanis nem lógatjuk az orrunkat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottunk. Nem hittem volna, hogy két hónap alatt ennyi mindent képes leszek megtanulni” – mondta Peller Mariann a Nők Lapja Cafénak.

„Hálás vagyok Zolinak, hogy sokszor annyira szigorú volt velem, és bár nem szokott dicsérni, a verseny vége felé azért küldött egy-két kedves sms-t. Most, hogy vége van a műsornak, nem hinném, hogy végleg abbahagyom az éneklést. Közös jövőnk biztosan nincs Zolival, de talán olykor-olykor még dalra fakadunk együtt” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top