nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Éden Ádám: “Akadtak olyan játékosok, akik nem voltak agytrösztök”

Éden Ádám: “Akadtak olyan játékosok, akik nem voltak agytrösztök”

Az Éden Hotel Ádámja talán az első realityszereplő, aki nem haknizza körbe az országot azzal, hogy szerepelt egy valóságshow-ban. Ettől független a pletykák őt is elérik, amelyekre most választ is ad.
NLCafé
f Ajánlom

Legyünk őszinték, néhány játékos megnyilvánulása, viselkedése minősíthetetlen volt. Finoman fogalmazva sem agysebészek és atomfizikusok voltak összezárva az Éden Hotelben.
Igen. Ezzel egyetértek.

Éden Ádám: „Akadtak olyan játékosok, akik nem voltak agytrösztök”
Fotó: viasat3.hu

Nem érezted néha azt, hogy közbe kell avatkoznod és azt mondani: „Haver, jobb, ha inkább nem szólsz, ha csak így tudsz megnyilvánulni”?
Nem akartam soha beleszólni abba, hogy ki hogy beszél, hogyan adja elő a véleményét. Arra végig odafigyeltem, hogy én ne tegyek és ne mondjak olyat, ami számomra itthon majd kellemetlen lehet. Egyszer Robinak szóltam, hogy sokat káromkodik. És igen, ahogy te is mondtad, akadtak olyan játékosok, akik nem voltak agytrösztök, de bolond lettem volna szólni nekik a megnyilvánulásaik miatt. Őket ki kellett használni, meg lehetett őket vezetni. Én nem tanárnak mentem az Éden Hotelbe.

De azért a te zsebedben is kinyílt a bicska, ha Éden Szandra megnyilvánult. Mi lesz, ha a záróbulin találkozni fogtok?
Én nem fogok köszönni neki. Elég nagy a hely, elleszünk a két sarokban. Pár napja a körúton mentem a kocsimmal és ő állt meg előttem a zebrán. Rosszul lettem. Hát „így” találkoztunk Szandrával a műsor óta. Nem tartom őt semmire. Volt még a játékban olyan hölgy – nevet nem akarok mondani –, akinek az életvitele, a felfogása hasonló Szandráéhoz, viszont ő nem váltott ki belőlem ilyen ellenszenvet. Tudod miért? Mert nem volt rá büszke, hogy a testéből él. De nem szeretném, ha ez az interjú Szandráról szólna.

Te azt gondoltad, hogy mindenki őszinte veled, de azért az összefoglalókból kiderült, hogy néhányan téged is átdobtak a palánkon.
Leviben csalódtam talán a legjobban. Akiben kicsit csalódtam az Alíz, pedig ő tudom, hogy őszintén szeretett. Sokan megkérdezik tőlem, hogy miért cseréltem le a játék elején.

Miért?
Mert három óra alatt észrevettem, hogy ő ide nemcsak játszani jött, hanem szerelmet keresni. Ha pedig bejön a hotelbe egy olyan srác, akibe belezúg, akkor egy perc alatt lecserél, és nekem végem. Így már az elején tettem róla, hogy más legyen a párom.

Ha már a jászkarajenői focistát, Levit említetted. Az miért van, hogy ha egy pasi issza magát merev részegre, az menő, ha egy lány iszik, akkor az már elfogadhatatlan. Nem álszentség ez?
Ki mondta, hogy ez elfogadhatatlan?

Éden Niki
Éden Niki
Fotó: press.viasat.tv

Te többször szóvá tetted, hogy a „párod”, Niki, túl sokat iszik.
Abba szerintem egyetértünk, hogy más, ha egy nő issza magát félhalottra, és más, hogyha egy férfi. Egyébként Levinek is többször mondtam, hogy egy szégyen, mert nem emlékszik, hogy mi történt vele. De továbbra is kitartok amellett, hogy egy nő ne igya magát merev részegre.

A nők többet isznak, mint a pasik?
Igen. Ha elmegyek szórakozni, mindenhol azt látom, hogy a nők föld alá isszák magukat.

A játékra visszatérve, nem naivság feltétel nélkül 30 nap után úgy megbízni valakiben, hogy feláldozod magad érte, és elbukod az esélyt a 25 millióra? Vagy rohadt bátor vagy Ádám, vagy nagyon naiv.
Ezt sokan megkérdezik tőlem. Adásban nem látták a nézők, hogy Danival éjszakákat beszélgettünk át, egy igazi bizalmast tudhattam a személyében, de Kristófban is. Mi hárman ma is tartjuk napi szinten a kapcsolatot. Szóval nem bántam meg és nem hiszem, hogy lúzer lennék.

Egy másik csatornán futó valóságshow-ban a fiúk már a falat kaparták a nőhiány miatt. De te  elzárkóztál minden testiségtől a lányokkal. És ennek köszönhetően pletykák is szárnyra kaptak.
Ezzel sokan betámadtak. Nos, Ádám nem meleg. Ádám a nőkhöz vonzódik. Ádámnak most van barátnője. Az elmúlt öt évben felépítettem egy ügyfélkört. Nem engedhetem meg magamnak, hogy azt lássák a tévében vagy olvassák az újságban, hogy kivel fekszem össze. Nem akartam, hogy a szüleim ezt lássák. Illetve nem volt sem Kata, sem Niki az ideálom. Intelligencia kérdése, hogy az ember két hónapig a gatyájában tudja tartani a himbilimbit.

Azt mondtad, hogy ellenben a többi valóságshow-szereplővel, nem akarsz kiadni lemezt, és szerepelni a magyar szappanoperákban. Van az a pénz, amiért mégis médiabohóc lennél?
Jobb szeretek elbújni, és te vagy a második ember, akinek interjút adok személyesen. Persze nem fogom azt mondani, hogy ha egy kedvező lehetőséget kapnék, amit a jelenlegi munkám mellett csinálhatnék, nem vállalnám el. Elvállalnám, ha kedvem is lenne hozzá. De én nem vagyok sem sztár, sem celeb. Egy realityben szerepeltem, ettől nem lettem sem kevesebb, sem több.

 

 

Megosztás Facebookon