TV-sztárok

VV Évának már csak Olivér maradt? – fotó

VV Éváról és Olivérről a Való Világ döntője után készített egy rajongó közös képet. A beszámoló szerint Évának a 15 villalakó közül már csak Olivér maradt meg bizalmasnak.
Titkos lesifotó VV Éváról és Olivérről

VV Éva meztelen fotóval hódít

Éva és Olivér őszintén megkedvelték egymást a Való Világ 4 alatt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Éva és Oli összejárnak, segítik, támogatják egymást, és buliznak is együtt. „Oli nagyon jó barát, nagyon szeretem őt. Örülök hogy megismerhettem” – mondta Éva. Csakhogy a göndör hajú lány ugyanezt már nem mondhatja el a többi villalakóról. Való igaz, hogy Alekosszal nagyon közel kerültek egymáshoz a bent töltött közel hat hónap alatt, de most Évának a kinti életben kell helytállni, Aleknak pedig a párkereső műsorára kell koncentrálnia. Éva másik „szövetségese” Szandika volt, aki ugyan elmondása szerint nagyon szereti a törtetőt, de azért  szerinte sokat hazudik. Így pedig igencsak nehéz megalapozni egy barátságot. Éva a régi játékosok közül nem nagyon számíthat másra. Nagy kérdés, hogy a bronzérmes lányt mennyire viseli meg lelkileg, hogy egykori lakótársai nem keresik a társaságát.

Titkos lesifotó VV Éváról és Olivérről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top