TV-sztárok

Tiszavirág-életű celebek, vagy időtálló hírességek lesznek a VV játékosok?

Kétség sem fér hozzá, hogy minden egykori villalakó kamatoztatni akarja a hirtelen jött ismertséget. De vajon kik maradnak meg a médiában, és kik tűnnek el a süllyesztőben?

VV Zsuzsi
Menjen el narancsszedőnek!
A bombanőként a villába költöző lány alig pár napot töltött a játékban, majd valami bekattant nála, és naranccsal kezdte dobálni a vagány Olivért. Ezután kizárták a VV-ből, de azért néha még hallatott magáról. Például januárban, amikor bejelentette, hogy fitneszedzősködni kíván, igaz, érettségije még nincs. Majd ahogy az lenni szokott, megszabadult a ruháitól, és pózolt egyet az egyik férfimagazinnak. Mi azt tanácsoljuk VV Zsuzsinak, hogy a média helyett inkább a mezőgazdaságban tevékenykedjen, és menjen el narancsszedőnek valami trópusi országba!

VV Leonidasz
Fusson neki újra!
Ezzel a fiúval kapcsolatban annyira emlékszünk, hogy az anyukák kedvence kategóriában jutott be a villába. Nyilván evett ott két szelet rántott húst, és jókat aludt az alatt a kb. 14 nap alatt, amit bent töltött, de több információval nem szolgálhatunk. Hónapokkal a kiesése után összefutottunk vele egy celebfarsangon, ahol a Twilight-filmek vérfarkasának öltözött. Azt javasolnánk a fiatal fiúnak, hogy jelentkezzen a következő Való Világba, hátha ennél mélyebb benyomást tud majd tenni az emberekre.

VV Zsófi
Legyen ő a magyar Paris Hilton!
A tipikus celeb. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az egykori naivát. Zsófika, miután kiesett a játékból, azonnal slágergyártásba kezdett. Rágógumi című dala, ha lehet, alulszárnyalja a Bubble Gum együttes nagy sikerű nótáit. Zsófikának ez sem volt elég, bevonult egy klinikára és átszabatta melleit. Időközben Zsófi húszéves lett, és annak rendje és módja szerint eldöntötte: ő bizony nem égeti tovább magát. Azért azt gondoljuk, hogy jól fog jönni még az a pár bankjegy, amit a haknizásokból összeszed, így egy-egy vidéki diszkóban még biztos találkozhatunk majd a Zsófikával, melleivel és a Rágógumi dallal.

Zsófika és Leonidasz
Zsófika és Leonidasz

VV Kristóf és Gina
Nyissanak párkereső irodát!
Nyilván ők lennének a világ legszimpatikusabb házaspárja, ha nem jelentkeztek volna a Való Világba. Miután Kristóf kint maradt a párbajon, Gina feladta a játékot. A házaspár azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, nyilván az sem segített rajtuk, hogy Gina prostituáltmúltján csámcsogott az egész média. Hogy mégis profitáljanak valamit a néhány napos elzártságból, a legjobb az lenne, ha párkereső irodát nyitnának.

VV Béci és VV Gigi
Béci lehetne a magyar Puff Dady
Először a testvérpár lány tagja, a nem felnőttfilmes, csak művészi bőrszerkós alkotásban domborító Gigi hagyta el a VV-t. A lány a Nők Lapja Cafénak adott első interjújában elmondta, hogy mennyire fájlalja, hogy az ország első számú prostijának állították be. Nem sokkal ezután azt is kiderítettük, hogy a táncos lábú lány az RTL egy másik műsorába, az X-Faktorba is jelentkezett. Habár szerelme VV Jerzyvel véget ért – igazából a hétfői összefoglalóban úgy néztek egymásra, mint Jennifer Aniston a Jolie-val kapcsolatos újságcikkekre –, azért bátyja táncos-zenés produkciójában megtalálta a helyét. Igaz, hogy így a hakniból járó bevételt majd meg kell felezni, de legalább a pénz családban marad. Mindenképpen úgy gondoljuk, hogy a Young G becenévre hallgató Rácz Úr lehetne a magyar Puff Dady, tánciskolával, énekléssel együtt. Sőt talán egy kínai ruhamárkát és illatos pacsulit is piacra dobnak a nevével.

VV Ildi
Költözzön egy nyitottabb országba!
„Szeretnék letenni valamit az asztalra, mindig is vonzott a színpad, és a szereplés” – ezekkel a szavakkal indult el a Csillag születik tehetségkutató műsorban VV Ildikó, alias Tordas, miután Évi „kiüldözte” a Villából. Ildikó úgy viselkedett a valóságshow-ban, mintha láthatatlanná tévő köpenyt viselt volna a bent tartózkodása alatt. Szerintünk Ildikó egy meg nem értett művészlélek, akinek egy távoli és nyitott országban kellene próbálkoznia.

VV Anikó
A nevető „harmadik”
Anikóban – vagy ahogy Alekosz nevezi, a Napraforgóban – minden megvan ahhoz, hogy hosszú távon befészkelje magát valamelyik kábelcsatornába. Kezdetnek megkapta az Alekosznak Való című műsort, melynek ő lett az egyik házigazdája. Innen már csak két hét, és újra levetkőzik valamelyik férfimagazinnak, majd következik a modellkedés egyes celebruhamárkáknál. Ha Anikó ügyes, jó pár évre megalapozhatja jövőjét. Hogy mennyi érték lesz a hírnév mögött, azt mindenki döntse el maga.

VV Laci
Legyen Alekosz testőre!
Ki vigyázhatna jobban a híres villalakókra, mint maga a két lábon járó fegyverarzenál, VV László. Ő a villaléte előtt is ezzel foglalkozott, így azt gondoljuk, hogy a villából önként távozó Lászlónak most kéne gyorsan leszerződnie Alekosszal, és a milliomos okostojás testőre lehetne. 

Anikó és Laci
Anikó és Laci

 

VV Jerzy, VV Szandika és VV Gombi
Nyissanak sztriptízbárt
Az erotikus munka ennek a három embernek nem ismeretlen, ezért vettük egy kalap alá őket. Habár Gombi jelenleg fodrásznak tanul, azt gondoljuk, ő sem járna rosszul, ha beszállna a vetkőzős vállalkozásba. Ha még 3 hónap alatt összeszednék a kezdőtőkét és megnyitnák a ruhadobálós bárt, ismertségük kapcsán egészen biztosan egy évig nyitva lehetnének. Ha minden kötél szakad, akkor Szandika még háromszor megplasztikáztatja magát, Jerzy összejön még két hírességgel, Gombi pedig megnősül és eladja az esküvői képeket valamelyik hetilapnak.

VV Éva
Őt kell a legjobban félteni
„Nagyon nehéz volt az egész villalétem, mert folyton ki akartak innen rakni… én ide nem nyerni jöttem, tudtam, hogy nem győzhetek ebben a játékban” – ezeket mondta Éva, miután harmadik lett a Való Világban. A legjobban a göndör hajú, temperamentumos lányt félthetjük a jövőtől. Ő ugyanis nagyon szeretne a médiában dolgozni, de mivel a végjátékban esett ki, a többi lány már megelőzte, és neki jóformán alig jutott valami. Szandika haknizni jár, Zsófinak slágere van, Gigi és Anikó műsort vezet a Cool tévén. 

forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: RTL Sajtóklub

VV Olivér
Épüljön be!
Olivér talán a legnagyobb nyertese ennek a műsornak, hiszen kiesése után azonnal elkezdte szervezni az RTL szárnyai alatt Alekosz párkereső műsorát. A vagány, szerelmi életét tekintve kissé csapongó férfit mindenképpen tévés berkekben tudjuk elképzelni, de inkább háttéremberként. Van egy olyan érzésünk, hogy Olivérnek is hasonlóak az elképzelései.

VV Alekosz
Vigyázzon, hogy kinek ad kölcsön!
A VV-győztes biztonsági őrnek nyilván megfognak szaporodni a barátai most, hogy milliomos lett, menő autóval járhat, és luxuslakásban élhet. Ám édesanyja szerint fiát nem kell félteni, helyén van az esze, nem dorbézolja el a pénzt.
Hogy mennyire lesz időtálló híresség, és nem pedig pár perces celeb Alekoszból, az a következő három hétben eldől. Ha Alekosz párkereső műsora jól szerepel a nézettségi versenyben, minden esély megvan rá, hogy a görög férfi hosszú távú bérletet kapjon a magyar hírességek közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top